Royal Relax Holiday

Kuzey Male Mercan Adası, Hulhumale
Royal Relax Holiday Öne Çıkan Resim
Royal Relax Holiday İç Mekan
Royal Relax Holiday Kahvaltı
Royal Relax Holiday Banyo Tipleri
Royal Relax Holiday Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Royal Relax Holiday
Lot #10595 Hithigasmagu Kuzey Male Mercan Adası, Hulhumale

Royal Relax Holiday misafirlere Hulhumalé Adası merkezinde, Hulhumale Plajı ve Hulhumalé Merkez Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Maldives Islamic Centre ile 5,7 mi (9,1 km) ve Banana Mercan Adası Dalış Yeri ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. İyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ile kablolu TV kanalları programlama sunulur, kablolu / kablosuz İnternet erişimi ücretlidir. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x