Royal Reach Family Resort

Udawalawa
Royal Reach Family Resort Genel
Royal Reach Family Resort Genel
Royal Reach Family Resort Genel
Royal Reach Family Resort Öne Çıkan Resim
Royal Reach Family Resort Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Royal Reach Family Resort
98th Mile PostRatnapura Road Udawalawa , Udawalawa

Royal Reach Family Resort konaklamanızda Udawalawa bölgesinde, tarihi bölgede, Udawalawe Milli Parkı ile 12 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Tangalle Plajı ve Sinharaja Orman Koruma Alanı ile aynı bölgededir.

Uluslar arası mutfak sevenler için Restaurant restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x