Royal Prince Residence

Güney Tayland, Patong
Royal Prince Residence Genel
Royal Prince Residence Genel
Royal Prince Residence Dış Mekan
Royal Prince Residence İç Mekan
Royal Prince Residence Oda Düzeni
Image More +68 fotoğraf
Royal Prince Residence
66/38 soi Wirakit Patong Beach Güney Tayland, Patong

Royal Prince Residence size Patong merkezinde, Patong Plajı ve Bangla Sokağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu apart daire Karon Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Kamala Plajı ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Royal Prince Residence misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Junior
Junior Dubleks
Family
Family Dubleks
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Family Villa, 5 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x