Royal Park Resorts

Balaclava
Royal Park Resorts Genel
Royal Park Resorts Genel
Royal Park Resorts Öne Çıkan Resim
Royal Park Resorts Dış Mekan
Royal Park Resorts Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Royal Park Resorts
Beach Road , Balaclava

Royal Park Resorts misafirlere Balaclava bölgesinde, plaj yakınında, Turtle Körfezi yakınında ve Le Goulet Beach ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Turtle Bay Deniz Parkı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Balaclava Beach ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Royal Park Resorts misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x