Royal Palm Villas

Central Pacific Coast, Cobano
Royal Palm Villas Öne Çıkan Resim
Royal Palm Villas Dış Mekan
Royal Palm Villas Dış Mekan
Royal Palm Villas Dış Mekan
Royal Palm Villas Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Royal Palm Villas
1 Royal Palm Villas Drive Central Pacific Coast, Cobano

Bu tatil evi misafirlere Cobano bölgesinde, okyanus kıyısında, Nicoya Yarımadası yakınında ve Playa Mal País ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu tatil evi Santa Teresa Plajı ile 4,3 mi (7 km) ve Cabo Blanco Doğa Koruma Alanı ile 1,6 mi (2,7 km) mesafede.

Oteldeki 20 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 9.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde özel havuz var. Misafirler için Tempur-Pedic yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Misafirler için fırın, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x