Royal Orchid Central Jaipur

Kuzey Hindistan, Jaipur
Royal Orchid Central Jaipur Genel
Royal Orchid Central Jaipur Genel
Royal Orchid Central Jaipur Genel
Royal Orchid Central Jaipur Genel
Royal Orchid Central Jaipur Genel
Image More +33 fotoğraf
Royal Orchid Central Jaipur
A-26, A / 2, Jaisingh Highway Bani Park Kuzey Hindistan, Jaipur

Royal Orchid Central Jaipur misafirlere Jaipur merkezinde, Moti Dungri ve Central Park ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hava Mahal ile 2,6 mi (4,2 km) ve Jal Mahal ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Pinxx yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x