Royal Nakara Ao Nang

Güney Tayland, Ao Nang
Royal Nakara Ao Nang Genel
Royal Nakara Ao Nang Öne Çıkan Resim
Royal Nakara Ao Nang Dış Mekan
Royal Nakara Ao Nang Dış Mekan
Royal Nakara Ao Nang Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Royal Nakara Ao Nang
155/4-7 M. 3, T. Ao Nang Muang Güney Tayland, Ao Nang

Royal Nakara Ao Nang misafirlere Krabi bölgesinde, eğlence bölgesinde, Ao Nang Plajı ve Nopparat Thara Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Doğu Railay Plajı ile 6,5 mi (10,5 km) ve Khlong Muang Plajı ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x