Royal Mini Resort

Mahabaleshwar
Royal Mini Resort Öne Çıkan Resim
Royal Mini Resort Dış Mekan
Royal Mini Resort Dış Mekan
Royal Mini Resort Dış Mekan
Royal Mini Resort Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Royal Mini Resort
Panchgani Road Maharashtra 99, Lingmala , Mahabaleshwar

Mahabaleshwar bölgesindeki Royal Mini Resort misafirlere nehir kıyısında, Lingmala Waterfalls ve Venna Lake 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Kutsal Haç Kilisesi ile 3 mi (4,9 km) ve Mahabaleshwar Pazarı ile 3,1 mi (5,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilir.

Açık havuz ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Luxury Oda
Room
Deluxe Çadır
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x