Royal Khattar Hotel

Yangon Region
Royal Khattar Hotel Genel
Royal Khattar Hotel Öne Çıkan Resim
Royal Khattar Hotel Dış Mekan
Royal Khattar Hotel Dış Mekan
Royal Khattar Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Royal Khattar Hotel
13 Khattar Street Sanchaung Township , Yangon Region

Yangon (Ahlone) bölgesindeki Royal Khattar Hotel misafirlere Myanmar Event Park ve Ma Har Myaing Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Halk Parkı ile 1 mi (1,6 km) ve Dagon Center 2 ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı Royal Khattar Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x