Royal House Hotel

Nyaung-U
Royal House Hotel Öne Çıkan Resim
Royal House Hotel Yerinde Yemek
Royal House Hotel Yerinde Yemek
Royal House Hotel Oda Düzeni
Royal House Hotel Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Royal House Hotel
No.7, Wet Gyi Inn Qt Near Gu Byauk Gyi Pagoda , Nyaung-U

Nyaung-U bölgesindeki Royal House Hotel konaklamanızda, Gubyauknge ve Kyanzittha Umin ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Shwezigon Pagoda ile 1,1 mi (1,8 km) ve Buledi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Villa
Villa
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x