Royal Hotel

Groene Gordel, Lower Town (Aşağı Şehir)
Royal Hotel Öne Çıkan Resim
Royal Hotel Dış Mekan
Royal Hotel Dış Mekan
Royal Hotel İç Mekan
Royal Hotel İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Royal Hotel
Boulevard Du Jardin Botanique 8 Groene Gordel, Lower Town (Aşağı Şehir)

Royal Hotel misafirlere Brüksel merkezinde, La Grand Place ve Place Charles Rogier ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Atomium ile 4,1 mi (6,7 km) ve Tour & Taxis ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Ground Floor Snack yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 33 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x