Royal Hotel

Vancouver Coast, Chilliwack
Royal Hotel Genel
Royal Hotel Genel
Royal Hotel Genel
Royal Hotel Genel
Royal Hotel Genel
Image More +50 fotoğraf
Royal Hotel
45886 Wellington Ave Vancouver Coast, Chilliwack

Royal Hotel Chilliwack merkezinde, Chilliwack Müzesi ve Tarih Derneği ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Chilliwack Kültür Merkezi ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Minter Country Garden ile 1,6 km (1 mi) ve Prospera Centre ile 1,6 km (1 mi) mesafede.

Tokyo Japanese Grill, Royal Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor.

Misafirler için 29 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sigara içilmeyen bu otelde 3 kat olan bir 1 bina var ve misafirler için yakın çevrede ücretsiz otopark mevcut. Eğlence aktiviteleri arasında otelde bovling salonu, yakın çevrede golf dersleri ve yakın çevrede bot turları bulunuyor.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Chilliwack bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1700 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Romantic
Romantic Süit
Comfort
Comfort Oda
Room
Signature Oda
Room
Signature Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x