Royal Holiday Club Park Royal Acapulco - Vacation Club

Acapulco
Royal Holiday Club Park Royal Acapulco - Vacation Club Öne Çıkan Resim
Royal Holiday Club Park Royal Acapulco - Vacation Club Dış Mekan
Royal Holiday Club Park Royal Acapulco - Vacation Club Kahvaltı
Royal Holiday Club Park Royal Acapulco - Vacation Club Yerinde Yemek
Royal Holiday Club Park Royal Acapulco - Vacation Club Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Royal Holiday Club Park Royal Acapulco - Vacation Club
110 Costera Guitarr 110 Fracc. Brisas Guitarrón , Acapulco

Royal Holiday Club Park Royal Acapulco - Vacation Club misafirlere Akapulko (Playa Guitarrón) bölgesinde, Icacos Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Guitarrón Beach ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Papagayo Parkı ile 5,1 mi (8,2 km) ve La Quebrada Falezleri ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Royal Holiday Club Park Royal Acapulco - Vacation Club içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki 3 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 182 klimalı odada iPod takma konsolu mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Studio Room, Couples Only, No Groups, Club
Room
Studio Room, Family Only, No Groups, Club Tour Included

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x