Royal Holiday Club Grand Park Royal PV - Vacation Club

Zona sur
Royal Holiday Club Grand Park Royal PV - Vacation Club Genel
Royal Holiday Club Grand Park Royal PV - Vacation Club Genel
Royal Holiday Club Grand Park Royal PV - Vacation Club Genel
Royal Holiday Club Grand Park Royal PV - Vacation Club Öne Çıkan Resim
Royal Holiday Club Grand Park Royal PV - Vacation Club Kahvaltı
Image More +12 fotoğraf
Royal Holiday Club Grand Park Royal PV - Vacation Club
Carretera a Barra de Navidad Km. 8.5 Zona Hotelera Sur , Zona sur

Royal Holiday Club Grand Park Royal PV - Vacation Club misafirlere Puerto Vallarta (Güney Kıyısı Otel Bölgesi) bölgesinde, Malecon ve Conchas Chinas Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Kruvaziyer Terminali ile 5,7 mi (9,1 km) ve Los Muertos Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelde yemek servisi yapan 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 6 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 182 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Junior
Junior Suite (Family Only, No Groups, Club Tour Included)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x