Royal Day Hotel

6th of October City
Royal Day Hotel Öne Çıkan Resim
Royal Day Hotel Dış Mekan
Royal Day Hotel Dış Mekan
Royal Day Hotel İç Mekan
Royal Day Hotel Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Royal Day Hotel
Royal Day Hotel,Motamayez , 6th of October City

6th of October City bölgesindeki Royal Day Hotel konaklamanızda Arabia Alışveriş Merkezi ve Mall Of Egypt Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Gize Nekropolü ile 14,6 mi (23,5 km) ve Büyük Mısır Müzesi ile 13,9 mi (22,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve balo salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 20 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x