Royal Crown Hotel

Maskat
Royal Crown Hotel Genel
Royal Crown Hotel Genel
Royal Crown Hotel Öne Çıkan Resim
Royal Crown Hotel Dış Mekan
Royal Crown Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Royal Crown Hotel
3519 Way, Muscat Al Khuwair, P.C. 111 , Maskat

Royal Crown Hotel misafirlere Maskat (Al Khuwair) bölgesinde, Muscat Grand Mall Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Avenues Alışveriş Merkezi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Panorama Alışveriş Merkezi ile 2,1 mi (3,3 km) ve Sultan Qaboos Spor Kompleksi ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Royal Crown Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 115 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve terlik vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Süit
Standard
Standard Süit, Birden Çok Yatak
Oda
Oda (Standard Family Room)
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda
Royal
Royal Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x