Royal Cliff Resort

Visayan Adaları, San Juan
Royal Cliff Resort Genel
Royal Cliff Resort Genel
Royal Cliff Resort Genel
Royal Cliff Resort Genel
Royal Cliff Resort Genel
Image More +39 fotoğraf
Royal Cliff Resort
Maite San Juan Visayan Adaları, San Juan

Royal Cliff Resort misafirlere San Juan bölgesinde, plajda, Hambilica Firefly Hatchery And Sanctuary ve Maite Narine Sanctuary ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bulakaw Ormanlık Alanı ile 4 mi (6,4 km) ve Paliton Plajı ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Füzyon mutfak sevenler için Open Terrace Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Oda
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x