Royal Cliff Beach Terrace Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Royal Cliff Beach Terrace Hotel Genel
Royal Cliff Beach Terrace Hotel Genel
Royal Cliff Beach Terrace Hotel Genel
Royal Cliff Beach Terrace Hotel Genel
Royal Cliff Beach Terrace Hotel Genel
Image More +167 fotoğraf
Royal Cliff Beach Terrace Hotel
353 Phra Tamnuk Road Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Royal Cliff Beach Terrace Hotel size Pattaya (Güney Pattaya) bölgesinde, Jomtien Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Pattaya Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Maharani - Indian Cuisine yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 4 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 89 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 43-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 7 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Deluxe
Two
Two Bedroom Family Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x