Royal Charlin Hotel and Suites

Port Harcourt
Royal Charlin Hotel and Suites Genel
Royal Charlin Hotel and Suites Öne Çıkan Resim
Royal Charlin Hotel and Suites Dış Mekan
Royal Charlin Hotel and Suites Dış Mekan
Royal Charlin Hotel and Suites Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Royal Charlin Hotel and Suites
27b Presidential Estate , Port Harcourt

Royal Charlin Hotel and Suites misafirlere Port Harcourt merkezinde, Intercontinental Diagnostic Centre ve Liberation Stadium ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Port Harcourt Mall ile 4,3 mi (6,9 km) ve Sharks Stadyumu ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Presidential Oda
Room
Business Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x