Royal Art House H Duomo

Napoli
Royal Art House H Duomo Genel
Royal Art House H Duomo Öne Çıkan Resim
Royal Art House H Duomo İç Mekan
Royal Art House H Duomo İç Mekan
Royal Art House H Duomo İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Royal Art House H Duomo
Corso Umberto I, 311 Checkin:Vico dei Pezzi,25 , Napoli

Royal Art House H Duomo Napoli merkezinde, Spaccanapoli ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Napoli Katedrali ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel San Gregorio Armeno Kilisesi ile 2,4 km (1,5 mil) ve Napoli Arkeoloji Müzesi ile 2,5 km (1,5 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

14 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimiz için masa bulunmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Sigara İçilmez
Exclusive
Exclusive Süit, Sıcak Su Havuzu, Avlu Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x