Rox Hotel Aberdeen by Compass Hospitality

Aberdeenshire Ve Moray, Aberdeen
Rox Hotel Aberdeen by Compass Hospitality Genel
Rox Hotel Aberdeen by Compass Hospitality Genel
Rox Hotel Aberdeen by Compass Hospitality Öne Çıkan Resim
Rox Hotel Aberdeen by Compass Hospitality Dış Mekan
Rox Hotel Aberdeen by Compass Hospitality İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Rox Hotel Aberdeen by Compass Hospitality
17-23 Market Street Aberdeenshire Ve Moray, Aberdeen

Rox Hotel Aberdeen by Compass Hospitality misafirlere Aberdeen merkezinde, St. Nicholas Merkezi yakınında ve Aberdeen Deniz Müzesi ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Union Square Alışveriş Merkezi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Tolbooth Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Yemek servisi için Rox Grill Room ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Stüdyo Süit
Standard
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x