Rossmund Lodge

Swakopmund
Rossmund Lodge Genel
Rossmund Lodge Genel
Rossmund Lodge Genel
Rossmund Lodge Öne Çıkan Resim
Rossmund Lodge Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Rossmund Lodge
Rossmund Golf Estate , Swakopmund

Swakopmund bölgesindeki Rossmund Lodge misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Jetty ve Moon Landscape 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Bahnhof ile 1,4 mi (2,2 km) ve Prinzessin Rupprecht Heim ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 20 odamız vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Ailenin golf düşkünü gol sahasındayken açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda (A)
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda (B)
Room
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x