Rosewood International Hotel

Bengaluru
Rosewood International Hotel Genel
Rosewood International Hotel Genel
Rosewood International Hotel Genel
Rosewood International Hotel Genel
Rosewood International Hotel Genel
Image More +69 fotoğraf
Rosewood International Hotel
No.19/1, New Timberyard Layout Mysore Road, Beside Satellite Bus Stop , Bengaluru

Rosewood International Hotel konaklamanızda Bengaluru bölgesinde, Boğa Tapınağı ile 11,9 km (7,4 mi) ve Tipu Sultan Kasrı ile 12,3 km (7,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Cubbon Parkı ile 13,6 km (8,4 mil) ve Lalbagh Botanik Bahçeleri ile 13,6 km (8,5 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 odada şömine ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 0.2 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Oda (Twin Bed Double Occupancy)
Room
Superior Oda (Superior Single Room)
Room
Oda, 1 Tek Kişilik Yatak (Twin Bed Single occupancy)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x