Roses Hotel

Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Roseto degli Abruzzi
Roses Hotel Genel
Roses Hotel Genel
Roses Hotel Genel
Roses Hotel Genel
Roses Hotel Genel
Image More +27 fotoğraf
Roses Hotel
Viale Makarska 1 Montepulciano D'abruzzo Şarap Bölgesi, Roseto degli Abruzzi

Roses Hotel misafirlere Roseto degli Abruzzi bölgesinde, deniz kıyısında, Borsacchio Doğa Koruma Alanı ile Roseto degli Abruzzi Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Belvedere ile 4,6 mi (7,3 km) ve Chiesa di San Flaviano ile 4,6 mi (7,5 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 89 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x