Rosebuds Guesthouse

Gaborone
Rosebuds Guesthouse Öne Çıkan Resim
Rosebuds Guesthouse Dış Mekan
Rosebuds Guesthouse İç Mekan
Rosebuds Guesthouse Kahvaltı
Rosebuds Guesthouse Kahvaltı
Image More +13 fotoğraf
Rosebuds Guesthouse
Plot 56836 Block 10 , Gaborone

Rosebuds Guesthouse size Gaborone merkezinde, Gaborone Game Reserve ve Three Dikgosi Monument ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Gaborone Hükümet Bölgesi ile 2,9 mi (4,7 km) ve ISKCON Gaborone ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca genel oturma odası ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x