Rose House B&B

Leiestreek, Maalte
Rose House B&B Genel
Rose House B&B Genel
Rose House B&B Genel
Rose House B&B Genel
Rose House B&B Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
Rose House B&B
PLEISPARK 17 Leiestreek, Maalte

Ghent bölgesindeki Rose House B&B misafirlere Ghelamco Arena ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Flanders Expo ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Gent Üniversitesi ile 4,2 km (2,6 mil) ve St Peter Kilisesi ile 4,4 km (2,7 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Exclusive Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x