Rose Gerden Apartments and rooms

Roedovre
Rose Gerden Apartments and rooms Genel
Rose Gerden Apartments and rooms Genel
Rose Gerden Apartments and rooms Genel
Rose Gerden Apartments and rooms Genel
Rose Gerden Apartments and rooms Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Rose Gerden Apartments and rooms
Jyllingevej 191 , Roedovre

Rødovre bölgesindeki Rose Gerden Apartments and rooms konaklamanızda Rødovre Centrum Alışveriş Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Herlev Hastanesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu daire Tivoli Bahçeleri ile 5 mi (8 km) ve Nyhavn ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Misafirlere her gün 9.00 ve 13.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Rødovre bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart daire misafirlerimize 900 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Luxury Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x