Rose & Crown Hotel

Swan Valley, Guildford
Rose & Crown Hotel Genel
Rose & Crown Hotel Genel
Rose & Crown Hotel Genel
Rose & Crown Hotel Genel
Rose & Crown Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +26 fotoğraf
Rose & Crown Hotel
105 Swan Street Swan Valley, Guildford

Rose & Crown Hotel misafirlere Perth (Guildford) bölgesinde, Swan Valley Turizm Danışma Merkezi ile 2 dakika yürüyüş mesafesinde ve Midland Gate Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı motel Crown Perth ile 7,1 mi (11,4 km) ve Elizabeth Quay Yaşam ve Etkinlik Merkezi ile 11,4 mi (18,3 km) mesafede.

Motelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x