Rooz Park Hotel

Al Khobar
Rooz Park Hotel Öne Çıkan Resim
Rooz Park Hotel Dış Mekan
Rooz Park Hotel İç Mekan
Rooz Park Hotel Kahvaltı
Rooz Park Hotel Yerinde Yemek
Image More +43 fotoğraf
Rooz Park Hotel
Prince Turkey Street , Al Khobar

Rooz Park Hotel misafirlere Al Khobar (Corniche) bölgesinde, Desert Designs ve Scitech Museum (Bilim ve Teknoloji Müzesi) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Al Khobar Su Kulesi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Khobar Sahil Yolu ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Terrace restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Club Oda
Room
Stüdyo
Room
Süit (Diplomatic)
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x