Roots Hotel & Wine Bar

Plovdiv
Roots Hotel & Wine Bar Genel
Roots Hotel & Wine Bar Genel
Roots Hotel & Wine Bar Genel
Roots Hotel & Wine Bar Genel
Roots Hotel & Wine Bar Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Roots Hotel & Wine Bar
ulitsa Macgahan 1 , Plovdiv

Roots Hotel & Wine Bar misafirlere Plovdiv merkezinde, Permanent Exhibition of Dimitar Kirov ve Lamartine House ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sveta Nedelya Church ile 0,2 mi (0,3 km) ve Historical Museum ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x