Rooms Republic

Güney Tayland, Ao Nang
Rooms Republic Genel
Rooms Republic Genel
Rooms Republic Öne Çıkan Resim
Rooms Republic Dış Mekan
Rooms Republic İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Rooms Republic
199/47-50 Moo 3, Soi 8 Ao Nang Beach Güney Tayland, Ao Nang

Rooms Republic misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Nopparat Thara Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Doğu Railay Plajı ile 6,6 mi (10,7 km) ve Khlong Muang Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Queen Room
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe King Room
Room
Deluxe Family Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x