Rooms at 1703

Dunfermline
Rooms at 1703 Genel
Rooms at 1703 Öne Çıkan Resim
Rooms at 1703 Dış Mekan
Rooms at 1703 Dış Mekan
Rooms at 1703 İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Rooms at 1703
29-35 Bruce Street , Dunfermline

Rooms at 1703 konaklamanızda, Dunfermline merkezinde, Pittencrieff Park yakınında ve Abbot House ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu küçük otel Andrew Carnegie Birthplace Müzesi ile 2,2 km (1,4 mil) ve Dunfermline Manastırı ile 2,3 km (1,4 mil) mesafede.

1703 Bier Helle yemek servisi için ideal, bu küçük otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 17 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x