Room around York University Subway

Güney Ontario, Toronto
Room around York University Subway Genel
Room around York University Subway Genel
Room around York University Subway Genel
Room around York University Subway Öne Çıkan Resim
Room around York University Subway Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Room around York University Subway
6 Troyer Ave Güney Ontario, Toronto

Room around York University Subway konaklamanızda Toronto bölgesinde, York Üniversitesi ile 0,1 km (0,1 mi) ve Yorkdale Alışveriş Merkezi ile 9,5 km (5,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu pansiyon Vaughan Mills Alışveriş Merkezi ile 12,2 km (7,6 mi) ve Canada's Wonderland Lunaparkı ile 14,3 km (8,9 mi) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca genel oturma odası, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x