Rooftop Santa Chiara

Napoli
Rooftop Santa Chiara Genel
Rooftop Santa Chiara Genel
Rooftop Santa Chiara Öne Çıkan Resim
Rooftop Santa Chiara Dış Mekan
Rooftop Santa Chiara Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Rooftop Santa Chiara
VIA SANTA CHIARA 24 , Napoli

Rooftop Santa Chiara misafirlere Napoli (Napoli Kent Merkezi) bölgesinde, St. Clare Manastırı yakınında ve Piazza del Gesu Nuovo ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Napoli Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 1,9 km (1,2 mil) ve Sansevero Kilisesi Müzesi ile 2 km (1,2 mil) mesafede.

Rooftop Santa Chiara misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize çamaşır makineleri ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Dört Kişilik Oda, Teras, Şehir Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Teras, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x