Rönneberga Konferens

Stokholm Takım Adaları, Lidingo
Rönneberga Konferens Genel
Rönneberga Konferens Genel
Rönneberga Konferens Genel
Rönneberga Konferens Genel
Rönneberga Konferens Genel
Image More +43 fotoğraf
Rönneberga Konferens
Rönnebergavägen 1 Stokholm Takım Adaları, Lidingo

Lidingo bölgesindeki Rönneberga Konferens misafirlere iskele üstünde, Millesgarden ve Stokholm Frihamnen Terminali ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel ABBA The Museum ile 8,9 mi (14,3 km) ve Ericsson Globe Arena ile 15,8 mi (25,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 104 klimalı odada ısıtmalı zemin ve plazma televizyon vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için 2 spa küveti, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 16 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x