Rongjin Haiyue Hotel

Sanya Kent Merkezi
Rongjin Haiyue Hotel Öne Çıkan Resim
Rongjin Haiyue Hotel Dış Mekan
Rongjin Haiyue Hotel Kahvaltı
Rongjin Haiyue Hotel Yerinde Yemek
Rongjin Haiyue Hotel Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Rongjin Haiyue Hotel
No.6 Hailong Road, Tianya District , Sanya Kent Merkezi

Rongjin Haiyue Hotel misafirlere Sanya (Tianya Bölgesi) bölgesinde, Hindistan Cevizi Ağaçları Rüya Geçidi Parkı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sanya Pearl Meydanı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sanya Körfezi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Phoenix Island Sanya ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 226 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x