Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo

Franciacorta Wine Area, Italian Alps
Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo Genel
Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo Genel
Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo Genel
Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo Genel
Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo
Via Mirabella, 34 Fraz. Clusane Franciacorta Wine Area, Italian Alps

Iseo bölgesindeki Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo konaklamanızda Torbiere del Sebino Doğa Koruma Alanı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Consultorio familiare ASST Bergamo Est di Sarnico ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Paratico-Sarnico İstasyonu ile 3 mi (4,9 km) ve Habilita ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Otelin bölgesel mutfak alanında uzman bar/oturma salonu Romantik Bar misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Teras, Göl Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Junior Süit
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (SMALL)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x