Romana Beach Resort

Makarska Riviera, Makarska
Romana Beach Resort Genel
Romana Beach Resort Genel
Romana Beach Resort Öne Çıkan Resim
Romana Beach Resort Dış Mekan
Romana Beach Resort Dış Mekan
Image More +96 fotoğraf
Romana Beach Resort
Ulica Ivana Gorana Kovacica 16 Makarska Riviera, Makarska

Romana Beach Resort misafirlere Makarska bölgesinde, deniz kıyısında, Vepric Tapınağı ve Makarska Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Biokovo National Park ile 1 mi (1,6 km) ve Biokovo Botanical Garden ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için otelin denize sıfır restoranı Al Mar ideal, okyanus manzarası eşliğinde yemek servisi yapılıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 111 klimalı odada mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 100-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Spa küveti ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Suite with Sea View
Deluxe
Deluxe One-Bedroom Apartment with Sea View
Studio
Studio with Sea View
Superior
Superior Suite with Partial Sea View
Room
Superior Suite with Mountain View
Room
Junior Süit, Dağ Manzaralı
Room
Junior Suite with Private Pool Sea Facing
Room
Penthouse Apartment
Room
Deluxe Two-Bedroom Apartment with Sea View
Room
Studio with Mountain View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x