Roma-Place

Lusaka
Roma-Place Genel
Roma-Place Öne Çıkan Resim
Roma-Place Dış Mekan
Roma-Place Yerinde Yemek
Roma-Place Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Roma-Place
75 Lukanga Road , Lusaka

Lusaka bölgesindeki Roma-Place konaklamanızda, Zambiya Ulusal Meclisi ve Pakati Sunday Market ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Lechwe Vakfı Sanat Galerisi ile 3,7 mi (5,9 km) ve Independence Stadyumu ile 3,9 mi (6,2 km) mesafede.

27 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x