Rokeby Manor

Northern Highlands, Invergarry
Rokeby Manor Genel
Rokeby Manor Öne Çıkan Resim
Rokeby Manor Dış Mekan
Rokeby Manor Dış Mekan
Rokeby Manor Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Rokeby Manor
Invergarry Northern Highlands, Invergarry

Rokeby Manor misafirlere Invergarry bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Lochaber Geopark yakınında ve Drynachan Woodturning Gallery ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Urquhart Şatosu ile 25,4 mi (40,8 km) ve Ben Nevis ile 31,3 mi (50,4 km) mesafede.

Hint mutfağı sevenler için Emily's Byre ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Deluxe Manor Double)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda (Classic Manor Double First Floor)
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda (Classic Manor Double First Floor)
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Manor Double - Pet friendly
Classic
Classic Manor Double - Pet friendly

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x