Rodeway Inn

East Tennessee, Pigeon Forge
Rodeway Inn Öne Çıkan Resim
Rodeway Inn Dış Mekan
Rodeway Inn Dış Mekan
Rodeway Inn Dış Mekan
Rodeway Inn İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Rodeway Inn
336 Henderson Chapel Rd East Tennessee, Pigeon Forge

Pigeon Forge bölgesindeki Rodeway Inn konaklamanızda, Titanic Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Island at Pigeon Forge ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Dollywood ile 5,9 mi (9,5 km) ve LeConte Center At Pigeon Forge ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerehafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 83 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x