RockyPop Grenoble Hotel

Grenoble
RockyPop Grenoble Hotel Genel
RockyPop Grenoble Hotel Genel
RockyPop Grenoble Hotel Genel
RockyPop Grenoble Hotel Genel
RockyPop Grenoble Hotel Genel
Image More +52 fotoğraf
RockyPop Grenoble Hotel
9 Rue de Strasbourg , Grenoble

RockyPop Grenoble Hotel size Grenoble merkezinde, Paul Mistral Parkı ile 3 dakika yürüyüş ve Natural History Museum ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Alps Stadyumu ile 0,4 mi (0,7 km) ve La Caserne de Bonne ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 109 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda, Bağlantılı Odalar
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x