Rockwood Hotel & Spa

Tohoku, Ajigasawa
Rockwood Hotel & Spa Genel
Rockwood Hotel & Spa Genel
Rockwood Hotel & Spa Genel
Rockwood Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Rockwood Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Rockwood Hotel & Spa
Ajigasawakogen Tohoku, Ajigasawa

Rockwood Hotel & Spa konaklamanızda Ajigasawa bölgesinde, Naqua Shirakami Kayak Merkezi ile 0,1 km (0,1 mi) ve Tsugaru Earth Vellage ile 12,9 km (8 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu resort otel Fujimi Gölü Parkı ile 13,5 km (8,4 mi) ve Uminoeki Wando ile 14 km (8,7 mi) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan rockwood・hall yemek servisi için ideal; bu resort otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 188 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu resort otelde aynı zamanda kaplıca sunulmaktadır. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Dört
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez (Connecting Room, Non-Smoking)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Connecting Room, Non-Smoking)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x