Rock Island Resort

Mindanao, Hinatuan
Rock Island Resort Genel
Rock Island Resort Öne Çıkan Resim
Rock Island Resort Dış Mekan
Rock Island Resort Dış Mekan
Rock Island Resort İç Mekan
Image More +8 fotoğraf
Rock Island Resort
Barangay Cambatong Mindanao, Hinatuan

Rock Island Resort konaklamanızda Hinatuan bölgesinde, Enchanted River ile 0,1 km (0,1 mi) ve Harip Plajı ile 33 km (20,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Tinuy-an Falls ile 48,1 km (29,9 mi) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Rock Island Seafood ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya karaoke gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Oda (Matrimonial)
Room
Oda (for 6)
Room
Oda (for 8)
Room
Oda (for 9)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x