ROBINSON CYPRUS

Alaminos
ROBINSON CYPRUS Genel
ROBINSON CYPRUS Genel
ROBINSON CYPRUS Genel
ROBINSON CYPRUS Genel
ROBINSON CYPRUS Genel
Image More +84 fotoğraf
ROBINSON CYPRUS
George Mouskis Avenue , Alaminos

Aleminyo bölgesindeki ROBINSON CYPRUS misafirlere deniz kıyısında, Secret Paradise Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Agios Theodoros ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Mackenzie Plajı ile 13,7 mi (22 km) ve Finikoudes Plajı ile 15,9 mi (25,5 km) mesafede.

Hauptrestaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 3 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 322 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, gece kulübü ve açık tenis kortları mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Family
Family Oda (Triple Use)
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda ((FZX1))
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Junior Süit ((JSX1))
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar ((FZX2))
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x