Robert's Guesthouse

Trinidad, Port of Spain
Robert's Guesthouse Öne Çıkan Resim
Robert's Guesthouse Dış Mekan
Robert's Guesthouse Dış Mekan
Robert's Guesthouse Dış Mekan
Robert's Guesthouse Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Robert's Guesthouse
9 Rust Street, St Clair Trinidad, Port of Spain

Port of Spain bölgesindeki Robert's Guesthouse konaklamanızda, Ariapita Caddesi ve Savanah, Queen Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Queen’s Park Stadyumu ile 0,4 mi (0,7 km) ve Adam Smith Square ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mutfak, buzdolabı ve fırınlar olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x