Road View Lodge

Francistown
Road View Lodge Genel
Road View Lodge Öne Çıkan Resim
Road View Lodge Dış Mekan
Road View Lodge Dış Mekan
Road View Lodge Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Road View Lodge
On the A1 Road Tati Siding , Francistown

Francistown bölgesindeki Road View Lodge misafirlere banliyöde, Botswana Üniversitesi ve St Patrick's Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Supa Ngwao Müzesi ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Road View Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x