RMH MODENA RAFFAELLO

Motor Valley, Modena
RMH MODENA RAFFAELLO Öne Çıkan Resim
RMH MODENA RAFFAELLO Dış Mekan
RMH MODENA RAFFAELLO Dış Mekan
RMH MODENA RAFFAELLO Yerinde Yemek
RMH MODENA RAFFAELLO Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
RMH MODENA RAFFAELLO
Strada Per Cognento 5 Motor Valley, Modena

Modena (San Faustino-Madonnina-Quattroville) bölgesindeki RMH MODENA RAFFAELLO misafirlere Enzo Ferrari Parkı ve Chiesa di Sant'Agostino ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Museo Enzo Ferrari (Enzo Ferrari Müzesi) ile 3,2 mi (5,2 km) ve Maranello Ferrari Müzesi ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 98 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Modena bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3767 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda
Room
Oda
Room
Suite Apartment
Room
Suite Apartement Premier

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x