RJC Hostel and Karaoke Bar

Cebu Adası, Talisay
RJC Hostel and Karaoke Bar Öne Çıkan Resim
RJC Hostel and Karaoke Bar Dış Mekan
RJC Hostel and Karaoke Bar İç Mekan
RJC Hostel and Karaoke Bar İç Mekan
RJC Hostel and Karaoke Bar Banyo Tipleri
Image More +25 fotoğraf
RJC Hostel and Karaoke Bar
Saw Sawan, San Roque Cebu Adası, Talisay

Talisay bölgesindeki RJC Hostel and Karaoke Bar misafirlere San Pedro Calungsod Kilisesi ve Sta. Teresa de Avila Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Sto. Tomas de Villanueva Kilisesi ile 4,5 km (2,8 mil) ve Alta Vista Golf & Country Club ile 5,7 km (3,5 mil) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda, Sigara İçilmez, Nehir Manzaralı
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x