Rixwell Gertrude Hotel

Vidzeme, Riga
Rixwell Gertrude Hotel Genel
Rixwell Gertrude Hotel Genel
Rixwell Gertrude Hotel Genel
Rixwell Gertrude Hotel Genel
Rixwell Gertrude Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Rixwell Gertrude Hotel
70 Gertrudes Str Vidzeme, Riga

Rixwell Gertrude Hotel misafirlere Riga merkezinde, Palladium Konser Salonu ve Berg's Bazaar kapalı çarşısı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Galleria Riga Shopping Center ile 0,6 mi (1 km) ve Esplanade Parkı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Rixwell Gertrude Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 79 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve resepsiyon salonu mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve Otelden tren istasyonuna servis (ücretli) ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Small
Small Double or Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x